Radonsikring

RAD X – Radon og fugtspærre er en meget stærk og avanceret membran på kun o,3 mm. Dette gør den nem at arbejde med selv ved lave temperaturer og det gør membranen til markedets bedste folie overall.

 

 

RAD F – er en butylbaseret plastisk-elastisk lim/fugemasse beregnet til samling og fugning af alle typer Radon- og fugtspærre. Klæber særdeles godt på beton, plast, træ, metal og sten, Er bestandigt mod vand.
Rad F bruges også til 2-trins tætning i henhold til SINTEF godkendelser.

RAD T – er en specialudviklet dobbeltklæbende tape som er elastisk, trykfølsom og ældningbestandig. Rad T har førsteklasses vedhæftningsevne på ABS, akryl, aluminium, glas, beton, polyetylen og prolypropylen.
SINTEF – godkendt til 2-trins tætning sammen med Rad F.

RAD 1 – Er en ekstrudereret og klæbende butyl forseglingstape til alle typer Radon-og fugtspærre. Godkendt til 1 trins tætning i henhold til SINTEF-godkendelse.

RAD M – er en selvnivellerende tætningsmasse til tætning af rørgennemføringer (varme og vandrør m.m.).
Hæfter på Rad T tape, stål, aluminium, beton, træ samt en række andre materialer.

Rad S – Radonbrønde er SNITEF-godkendt til brug i eksisterende huse og ny-byggerier jf. tekniske anvisninger og bygningregulativer. Radonbrøndene dækker fra 200-500 m2 pr. stk. Radonbrønden er forberedt til tilslutning til 110 mm PVC.

Læs mere om produkterne ved klik på bogen

Alle vores produkter til radonsikring er bedste valg til både nybyggeri og renovering.