Kontakt

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke problemer kan vi hjælpe med?

Vi udfører sanering vedrørende blandt andet; grundopstigende fugt, affugtning, radonsanering, radonmåling og luftneutralisering mm.

Hjælp! Vi mistænker at have et problem, men vi ved ikke hvad?

Vi tilbyder gratis rådgivning og laver gerne et tjek hjemme hos jer, her kan vi hjælpe med at identificere problemet. Vi leverer efterfølgende et tilbud på en løsning hvilket er helt uforpligtende.

Jeg har et problem, hvad koster en potentiel løsning?

Alt efter dit unikke problem vil prisen variere, men vi mener at alt er relativt hvad prisen angår. Det er op til dig, men vores holdning er at dit helbred kommer først og et dårligt indeklima kan udvikle kronisk sygdom og i nogle tilfælde ved fx. høj radoneksponering er det bevist at fremkalde lungekræft.

Jeg har købt en radonmåler og måler høj radon koncentration, hvad gør jeg?

Du tager kontakt til os med det samme, så vi sammen kan lave en radonsaneringsplan hurtigst muligt for at mindske radonniveauet. Hvis du har boet i dette høje radonniveau i en længere periode er det vigtigt at få stoppet det hurtigst muligt, da desto længere du er udsat, desto større er risikoen for at udvikle lungekræft.

Kontaktoplysninger

E-mail: mail@aquadry.dk

Adresse: Frederiksbergvej 3

8920 Randers NV

 

Telefon +45 70 70 55 05

Telefontider

Mandag til fredag

08:00 – 16:00

Ønskes kontakt?

Vi er bosiddende lidt uden for Randers, vores mål og ambitioner er at videreføre vores produkt ud i hele landet og afhjælpe så mange fugtproblemer som muligt.
For at sikre at vores produkt altid er blandt de bedste og mest effektive på markedet, laver vi altid kontrol- og statistikrapport til fremtidig udvikling af produktet.
Hvis du skulle sidde med spørgsmål vedrørende vores produkt, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller ved benyttelse af vores kontaktformular ovenfor.